Erdoğan TOGG'un fiyatını saklamıştı: Eski vekili kullandığı araç ve fiyatını paylaştı

Erdoğan TOGG'un fiyatını saklamıştı: Eski vekili kullandığı araç ve fiyatını paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığını canlı yayında TOGG'un fiyatını sormak isteyen spikerin lafını keserek, fiyat sormamasını söylemişti. Bu gelişme üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Turhan Çömez, kendisine ait aracı ve fiyatını paylaştı.

ERDOĞAN FİYATINI SORMA DEMİŞTİ! ESKİ DOKTORU ARACI VE FİYATINI AÇIKLADI

Son zamanlarda Erdoğan hakkında yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Erdoğan''ın eski doktoru ve AKP Milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan''ın TOGG''un fiyatını soran spikeri susturması üzerine paylaşım yaptı.

ARABASINI PAYLAŞTI

Bir dönem Erdoğan’ın doktorluğunu yapan Op. Dr. Turhan Çömez, bir süredir İngiltere’de yaşıyor. Turhan Çömez, zaman zaman da Türkiye’ye geliyor. Op. Dr. Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘TOGG’un fiyatı sorma’ çıkışına kendi arabasının fiyatını paylaşarak cevap verdi.

FİYATINI AÇIKLADI

Op. Dr. Çömez, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Geldikçe kullanırım diye bırakmıştım Türkiye’de. Süresi dolduğu için götürüp satacağım. Fiyatına baktım, 7000 Pound kadar. Bir uzman doktorun aylık kazancı yani. Erdoğan dün gece TOGG’n fiyatını söylemeyince aklıma geldi…” ifadelerini paylaştı.

7000 Pound ise şu anki kura göre, 150 bin 636 TL yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün TRT ortak canlı yayınında TOGG ile ilgili gazeteci Mehmet Acet’in soracağı soruyu yarıda keserek, “Fiyatı sorma” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri sosyal medya gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar