Türkücü İzzet Yıldızhan'dan yerli üretime destek 

Türkücü İzzet Yıldızhan'dan yerli üretime destek 
Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla buluşan ünlü isim, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u inceleyerek satışa çıkar çıkmaz almayı düşündüğünü dile getirdi.

Paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren türkücü İzzet Yıldızhan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi''nde kameralara yansıdı. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen usta sanatçı, yemek eşliğinde arkadaşlarıyla sohbet etti.

İzzet Yıldızhan''dan tartışma yaratan açıklama: ''Burası Türkiye, herkes bu  topluma göre yaşamalı''

"ÖN SATIŞ İÇİN ŞİMDİDEN BEKLİYORUM"

Yıldızhan, "Burada yakından inceleme fırsatım oldu. Gerçekten çok başarılı ve çok şık bir araç olmuş. İnşallah en kısa zamanda seri üretime geçer. Ben şimdiden araştırmalara başladım ve ön satış için şimdiden bekliyorum. Çıkar çıkmaz inşallah almayı düşünüyorum" dedi.

İzzet Yıldızhan: Kızlarımın eş seçme şansı yok; benim kızım flört falan  yaşayamaz, flört edilmemeli

İZZET YILDIZHAN KİMDİR?

1 Nisan 1963 tarihinde Diyarbakır''ın Çermik ilçesine bağlı Sinek''te dünyaya geldi. İzzet Yıldızhan aslen Zaza''dır. Annesinin ismi Suriye Zelal, babasının ismi Mustafa''dır. 15 çocuklu ailenin en küçüklerinden biridir. 1 yaşındayken babasını kaybetti. 13 yaşında başladığı kebapçı çıraklığının ardından kebap ustası oldu. Mesleğine Ankara''da devam etti. 1980 yılında Ankara''da TRT sanatçılarından Fevzi Atlıoğlu ile tanışarak müzik dersleri almaya başladı. Bir müddet sonra 1981 yılında Ankara Kınalı Pavyon''da sahne almaya başlayan İzzet Yıldızhan, kebapçılığı bırakarak sadece müzikle ilgilenmeye başladı. 1989 yılında ilk kez geldiği İstanbul''da umduğunu bulamayınca Ankara''ya döndü. 1994 yılında Selami Şahin ile tanıştıktan sonra İstanbul''a yerleşti. İsimsiz Asker - Sen Yoksun'' adlı ilk albümünü Selami Şahin''in teklifini kabul ederek yaptı. İkinci albümü ''Nerelerdesin'' Emrah''ın desteğiyle çıkarttı. Üçüncü albümü ''Birisi''ni çıkardı ve şöhreti yakaladı. Aynı yıl 1998 yılında ''Birisi'' adlı dizide oynadı. Yine aynı albümle Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri''nde ''Yılın Sanatçısı'' seçildi. Gazinocular kralı Fahrettin Aslan''ın teklifi ile İstanbul''da ilk sahne hayatına Büyük Maksim Gazinosu''nda başladı. Muazzez Abacı, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz gibi şarkılarla Maksim''de sahne aldı. İzzet Yıldızhan, kendi müzik şirketi kurdu, 2012 yılında İzmir Çankaya''da 21 katlı 5 yıldızlı ''Yıldızhan'' otelini hizmete açtı. 2013 yılında Hilton ile franchising anlaşması imzaladı. Yıldızhan Otel''in adı ''DoubleTree by Hilton'' olarak değiştirildi. 2007-2011 yılları arasında Kanal 7''de ''İzzet Yıldızhan Show'' adlı programla ekranlarda yer aldı. 2013 yılında Show TV''de Bülent Ersoy ile birlikte yeni şov programın başladı fakat ikinci bölümün ardından programdan ayrıldı.

İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım! -  Magazin Haberleri

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar