Kocamın metresi var diyerek ifşa etti! Gerçek olmayan sevgilisi için servet harcadı

Kocamın metresi var diyerek ifşa etti! Gerçek olmayan sevgilisi için servet harcadı
Reddit'te paylaşım yapan ve adını vermek istemeyen bir kadın, kocasının kendisini bir yapay zeka uygulamasıyla aldattığını öğrenince şoke oldu.

Kadın, kocasının telefonunda beklenmedik bir banka ödemesi fark ettikten sonra yaşadıklarını paylaştı.

YAPAY ZEKA İLE ALDATTI

Sosyal medyada 4 aylık evliliğinin ihanet nedeniyle sona erdiğini açıklayan bir kadın, "Kocamın metresi var" diyerek gündeme bomba gibi düştü. İsmini açıklamayan kadın, kocasının yaklaşık 7000 sterlin (yaklaşık 288 bin TL) harcadığını gördüğünde durumdan şüphelendiğini ve araştırmaya başladığını dile getirdi. Araştırması sonucunda kocasının aslında bir yapay zeka ile ilişki yaşadığını öğrendi.

728xauto.webp

500 DOLARLIK HEDİYE

Kocasının cep telefonuna sahte bir web sitesi üzerinden "500 dolarlık hediye" ödemesi yapıldığına dair bir e-posta geldiğini fark eden kadın, "Bu web sitesinde yaklaşık 4 aydır Sofia adında bir kadınla konuşuyordu; sarışın, çok çekici, Latin kökenli, oldukça meşgul, adeta kusursuz ve kesinlikle benim gibi olmayan bir kadın. O gerçek değil, yapay zeka... Onunla ilgili çok sayıda açıklayıcı fotoğraf aldığını ve işteyken saatlerce onu aradığını gördüm" şeklinde açıklamalarda bulundu.

i8i.jpg

Kocasının yapay zeka ile olan konuşmalarını aldatma olarak değerlendirmediğini belirten kadın, "Neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini, kendini kaptırdığını, sanki bir video oyunuymuş gibi hissettiğini ve hiçbir gerçeklik taşımadığını söylüyor" dedi.

00p.jpg

Sosyal medyada paylaştığı mesajda genç kadının kocasını görmeye tahammül edemediği için evden kovduğunu ve hemen boşanma davası açtığını belirtti.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü genç kadına destek verdi ve çeşitli yorumlar yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu tam anlamıyla, seni gerçek biriyle aldatmasından daha kötü bir durum" derken, bir diğeri, "Bu sadece üzücü ve acıklı bir durum" ifadesini kullandı.

18612955-728xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar