4 ay önce imar affı için teklif vermişti! Mustafa Destici, deprem bölgesini ziyaret etti

4 ay önce imar affı için teklif vermişti! Mustafa Destici, deprem bölgesini ziyaret etti
Büyük Birlik partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'teki depremzedeleri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Destici'nin ziyareti sonrası sosyal medyada 4 ay önce verdiği 'imar affı' kanun teklifi gündem oldu.

BBP''den yapılan açıklamaya göre Destici, deprem bölgesindeki incelemeleri kapsamında Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde tedaviye alınan yaralıları ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Destici, yaralılarla yakından ilgilenerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Başhekim Prof. Dr. Serdar Tükmen''den yaralıların durumlarıyla ilgili bilgi alan Destici, hastane yönetimine çabalarından dolayı teşekkür etti.

İMAR AFFI KANUN TEKLİFİ VERMİŞ!

Mustafa Destici’nin bundan 4 ay önce ‘İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’ verdiği bir kez daha akıllara geldi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM''de yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. Destici''nin 4 ay önce, "İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi" kapsamında imar affı kanun teklifi verdiği öğrenildi. 

TBMM''nin sitesinde, teklif açıklaması, "Ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması ve imar barışının sağlanması amacıyla Yapı Kayıt Belgesi başvuruları için daha önce belirlenmiş sürelerin uzatılması ve daha önce bu sürelerden kaynaklı belgeleri iptal edilenler hakkında tesis edilen idari işlemlerin ve para cezalarının iptal edilmesi amaçlanmaktadır" ifadeleriyle yer aldı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar