Ünlü sunucu baba oluyor!

Ünlü sunucu baba oluyor!
Murat Yıldırım ve İman Elbani geçtiğimiz dönemlerde bebeklerini daha doğmadan kaybetmişlerdi. 6 yıldır evli olan ünlü çift, şimdilerde yeni bebek müjdesiyle tekrar anne baba olmaya hazırlanıyor.

2016 yılında dünya evine giren çift, 2019 yılında daha doğmamış bebeklerini kaybetti. Bu acı kaybın ardından tekrar hamile olan Elbani, hamileliğini gözlerden uzak geçiriyor. 6 yıldır evli olan çift, hamilelik hakkında henüz açıklama yapmadı.

Murat Yıldırım ve İman Elbani Yıldırım çiftinden merakla beklenen set-En  Son Dizi Haberleri - Show TV

MÜJDELİ HABER HAKKINDA AÇIKLAMA GELMEDİ

Evliliklerinde 6. senelerini kutlayan çift, bebek bekliyor. Daha önce bir bebeklerini dünyaya gelmeden kaybeden ikili, bu sefer hamilelik müjdesini biraz saklamak istedi ancak olmadı. Şu sıralar ebeveyn olma heyecanı yaşayan oyuncu çift, müjdeli haber hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

İMAN ELBANİ DÜŞÜK YAPMIŞTI

2019 yılında 3 aylık bebeklerini kaybeden Murat Yıldırım, "Maalesef düşük oldu ama benim için en önemli şey eşimin üzülmemesi" demiş ve bebek düşüncelerinin devam ettiğini söylemişti.

Murat Yıldırım''ın eşi Iman Elbani kimdir, kaç yaşında, nereli? Iman Elbani  Aziz dizisi oyuncuları arasında - Güncel Haberler

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar