Sivas'ta Mustafa Yıldırım ile oğlu Murat Yıldırım öldürüldü!

Sivas'ta Mustafa Yıldırım ile oğlu Murat Yıldırım öldürüldü!
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde iki aile arasında arazi sulama nedeniyle kavga çıktı. Bu sırada Mustafa Yıldırım ile oğlu Murat Yıldırım hayatını kaybetti.

Baba ile oğlundan kahreden haber!

Sivas Yıldızeli ilçesi uzaklıktaki Karacaören köyü Çiğilözü mevkisinde ağaç  nedeniyle kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Yıldırım ve oğlu Murat Yıldırım ile aynı yerde arazileri bulunan Selami A. ve kardeşi Ömer A. arasında ağaç sulama nedeniyle tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Selami A., yanında bulunan av tüfeği ile Mustafa ile oğlu Murat Yıldırım'a ateş etti. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı baba- oğul, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından araçla kaçan Selami A. ve Ömer A. jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. 

sivasta-arazi-sulama-tartismasinda-baba-ile-oglu-olduruldu-5269-dhaphoto1.jpg

OLAYI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Olay sırasında bölgeye yakın bir tepede bulunan ve kavgaya şahit olan Mustafa Yıldırım'ın diğer oğlu Bekir Yıldırım gözyaşlarıyla yaşananları anlattı. Bekir Yıldırım, babası ve ağabeyine pusu kurulduğunu öne sürdü.

Olay sonrası gözaltına alınan 2 kişinin ardından bölgede bulunan Enes A. da yakalandı. Gözaltı sayısı, 3'e yükselirken, şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor. (DHA)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar