Murat Sancak açıkladı: Belhanda hastanelik oldu

Murat Sancak açıkladı: Belhanda hastanelik oldu
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, maç sonrası yaptığı açıklamada karşılaşma sırasında Niang ile çarpışan Belhanda'nın gözlerinde sorun olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını söyledi.

MUHARREM KAZER-GÜNBOYU

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, 4-2'lik Beşiktaş zaferi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sancak şunları söyledi:
"Muhteşem bir 12'nci oyuncumuz var, taraftar... Taraftarların gerçi bugün performansları biraz düşüktü. 3-0'dan 4-0'dan sonra performansları düştü. Onlara mesajım olsun; 5-0 da 6-0 da olsa ilk dakika gibi mücadele etmeleri gerekiyor. Eğer 12 oyuncu olarak sayılıyorlarsa sahadaki oyuncu gibi mücadele etmeliler.

'BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Allah, Montella'nın yardımcısı olsun. İyi bir hoca, iyi bir çalıştırıcı. Türk toplumunun ondan zevk alacağını biliyorum. Eğer milli takım içerisinde hizipçilik bilmem ne olursa, o da başarısız olur. Ama Montella'nın başarılı olacağına inanıyorum. Federasyon başkanımız olsun, Hamit Altıntop olsun arkasında dururlarsa ona o imkanı sağlarlarsa başarılı olacağını düşünüyorum.

'HASTANEYE GÖNDERDİK'

Belhanda'yı hastaneye gönderdik. Niang'la bir çarpışması oldu, gözlerinde bir problem vardı. İnşallah önemli bir şey yoktur. Niang'da da bir şişme var. O biraz daha devam etti ama onun da başı dönüyordu. Çok önemli 2 oyuncumuzu daha ikinci yarının başında kaybettik. Yedek giren oyuncularımızı da gördünüz. Yusuf Erdoğan harikalar yarattı maçın sonunda. Yusuf Sarı biraz daha şanslı olsaydı maç daha da farklı olabilirdi. Çok kaçıran da biz olduk aslında."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar