Murat Övüç’ten dikkat çeken itiraf! Canı sıkıldığında kasasındaki dolarlarla bakın ne yapıyor

Murat Övüç’ten dikkat çeken itiraf!  Canı sıkıldığında kasasındaki dolarlarla bakın ne yapıyor
Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Murat Övüç, Gökhan Çınar’ın programına konuk oldu. Övüç, "Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" diyerek açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

Gökhan Çınar'ın Katarsis X-TRA programında konuk olan Murat Övüç, özel hayatına dair pek bilinmeyen yönlerini paylaştı.

Skandallarla gündeme gelen Övüç, dikkat çekici bir açıklama yaparak, "Sapına kadar erkeğim" dedi. Olağanüstü tarzıyla tanınan ve genellikle şov amaçlı giyindiğini açıklayan Övüç, "Ben erkeğim, evliliğe karşıyım" diyerek eleştirilere cevap verdi.

Lüks bir yaşam sürdüğünü belirten ünlü fenomen, "10 odalı malikâne" gibi gösterişli yaşamının kökenini de unutmadığını dile getirdi.

"Unutulmaktan korkuyor musun?" sorusuna, "Hiç korkmam" yanıtını veren Övüç, "Ölene kadar yetecek param var, Allah herkese böyle nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni, paradan duyduğu memnuniyeti de dile getirerek özel bir kasasının olduğunu ve bazen canı sıkılan dostlarına yardım ettiğini, hemen kasanın içindeki dolarları ve euroları öptüğünü söyledi. Ayrıca, "Bütün dostlarımı parayla satın alırım" açıklamasıyla dikkat çekti.

"Çok zengin" olarak tanımladığı hayat arkadaşıyla tanıştığını belirten Övüç, "Ona bir şey almıyorum" diyerek, 10. yıl dönümünde sevgilisinin kendisine 5 karatlık bir pırlanta yüzük yaptırdığını ve "İki ev parası eder" şeklinde bahsetti.

frf.jpg

yy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar