Murat Kurum’dan ‘Yeniden İstanbul’ paylaşımı: İlk günden işe koyulduk

Murat Kurum’dan ‘Yeniden İstanbul’ paylaşımı: İlk günden işe koyulduk
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, ‘ilk günden işe başladık’ diyerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile paylaşım yaptı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, adaylığının ilk günden itibaren çözüm odaklı projeler üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdiği buluşmada, İstanbul'un ulaşım sorunlarına yönelik çözümleri masaya yatırdıklarını aktardı.

aa-33380856.jpg

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'u ve İstanbulluların beklentilerini göz önünde bulundurarak şehrin mevcut karmaşasını en hızlı şekilde giderme hedefindeyiz. Göreve başladığımız ilk gün, Ulaştırma Bakanı Sayın Uraloğlu ile bir araya gelerek çilesiz bir İstanbul için projelerimizi ele aldık. İstanbul'un ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretecek adımlar atmak için durmak bilmeden çalışacağız." ifadelerini kullandı.

gdqvwvqxyaa-w-k.jpeg

Kurum ayrıca, toplantıya dair paylaştığı görsellerle birlikte "Sadece İstanbul" etiketiyle etkinliğin detaylarını takipçileriyle paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar