Murat Kurum: Türkiye Yüzyılı’nda parlayan İstanbul için bu mücadeleyi birlikte yapacağız

Murat Kurum: Türkiye Yüzyılı’nda parlayan İstanbul için bu mücadeleyi birlikte yapacağız
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de Kuyumcukent esnafıyla bir araya geldi. Kurum, burada yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi birlikte yapacağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de Kuyumcukent’i ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Kurum, “İstanbul’un geleceği adına biz esnafımızla, vatandaşımızla her zaman beraber olacağız" dedi.

Kurum kendisini “İnşallah bu sefer muradımıza ereceğiz, Allah’ın izniyle, sizin sayenizde. Kurtulacağız inşallah, sizin sayenizde” sözleri ile karşılayan Kuyumcukent esnafı ile bol bol sohbet etti.1.jpg

2.jpg

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Dükkanları gezerek, esnafa kolaylıklar dileyen Kurum, Bakanlık döneminde hayata geçirdiği mega projeleri hatırlatarak, İstanbul’da hayata geçireceği projeler için “Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık ve bundan sonra da Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız" diye konuştu.

Ziyaretinde Kuyumcukent esnafının sorunlarını da dinleyen Kurum, trafik ve ulaşım problemine yönelik, “Toplu ulaşımı artırmak zorundayız. Yol ve kavşak projelerini yapmak zorundayız. Hem burada hem Mahmutbey Kavşağı’nda bu düzenlemeleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

1.jpg

"İSTANBUL’DA YAŞAMAK EZİYET HALİNE GELDİ"

Yerel seçimlerin önemini vurgulayan Kurum, şunları söyledi: “İstanbul’un Kuyumcukent’ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavşağı’nda çile çekiyoruz. İstanbul’da yaşamak artık bir eziyet haline geldi. Bu kararları vereceğiz. Köprüden son çıkış artık burası. Attık attık imza, atamadık; artık İstanbul’un makus talihi giderek kötü hale gelecek” dedi.

3.jpg

Kurum’a Kuyumcukent ziyaretinde, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir eşlik etti.

4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar