Murat Kurum bu konu siyaset üstüdür diyerek duyurdu: İstanbul'un deprem gerçeğine karşı kaybedecek 1 saniyesi dahi yoktur

Murat Kurum bu konu siyaset üstüdür diyerek duyurdu: İstanbul'un deprem gerçeğine karşı kaybedecek 1 saniyesi dahi yoktur
Cumhur İttifakı’nın İBB adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından İstanbul’daki deprem konusuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Kurum, paylaşımında İBB Başkanı İmamoğlu’na da eleştirilerde bulundu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, belediye başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçimde kritik önem taşıyan illerin başında gelen İstanbul’da Cumhur İttifakı adayını eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olarak duyurdu.

Adaylığının açıklanmasından bu yana İstanbullulara birçok vaadini sıralayan Kurum. özellikle İstanbul’daki deprem konusuna büyük önem veriyor. Her açıklamasında İstanbul’daki riskli yapıları dönüştüreceklerini vurgulayan Kurum, sosyal medya hesabından bu konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

İstanbul’da 600 bini acil dönüşmesi gereken 1.5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatan Kurum, Ekrem İmamoğlu’nun konuya önem vermediğini belirterek, eleştirilerde bulundu.

Kurum, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul’da 600 bini acil dönüşmesi gereken 1.5 milyon riskli konut varken, mevcut İBB Başkanı'nın 650 bin konut dönüşüm vaadimizi “OLMAMASI GEREKEN” bir proje olarak görmesine şaşırmadım. Sürekli bahane üreten, kentsel dönüşüm projelerine dava açan bir anlayışın kabiliyetlerinin, İstanbul için vizyonlarının bizim projelerimizi kavrayabilecek düzeyde olmasını beklemiyorum. Hep söylüyoruz: Bu konu siyaset üstüdür. İstanbul'un deprem gerçeğine karşı kaybedecek 1 saniyesi dahi yoktur. Halkımızın gönlü ferah olsun. Milletimizin meselelerini dert etmeyenlerden, bunları siyasi malzeme yapanlardan 31 Mart’ta kurtulacağız. 1 Nisan, İstanbul’un geleceğine endişesiz ve güvenle bakmak isteyenler için yeni bir gün olacak.”

kurummm.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar