CHP'li Başarır’dan Turgut Altınok açıklaması: Sandığa gitmeden…

CHP'li Başarır’dan Turgut Altınok açıklaması: Sandığa gitmeden…
CHP'li Başarır’dan Turgut Altınok açıklaması: Sandığa gitmeden…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Nevşehir Kozaklı’da vatandaşlarla buluşarak önemli çağrılarda bulundu.

Başarır, vatandaşlara seslenerek, "31 Mart’ta sandığa gitmeden evvel bankamatiğe kartınızı koyun, şifrenizi girin, ne kadar var bir bakın. Bir de Turgut Altınok’un mal varlığını açın okuyun. Vicdanınız kimi istiyorsa ona oy verin" dedi.

Başarır, konuşmasında emeklilerin ve vatandaşların ekonomik durumuna dikkat çekerek, "Bizim derdimiz 16 milyon emekli. Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 20’si sefalet içinde yaşıyor. Bu seçimde özellikle sandık emeklilerin sandığı olacak. Ama bildiğimiz emekli sandığı değil, seçim sandığı olacak. Çünkü emeklinin cebi, dolabı, mutfağı boş. Çiftçilerimizi görüyorum, traktörlerin kontağı çalışmıyor, mazot 50 liraya gidiyor. İşsiz gençlerimizi görüyorum. Nevşehir’de, Kozaklı’da, Ankara’da İstanbul’da bir hikaye yazacağız. Halkın hikayesini yazacağız" ifadelerini kullandı.

"BİR SAATTE OKUYAMADIM

Başarır, ayrıca, "Belediye başkanlarımız mal bildiriminde bulunuyor. Niye? Görevi bıraktıktan sonra ekside mi, artıda mı görmek istiyoruz. Ankara’da muhterem bir aday var; Turgut Altınok. Malvarlığını açıkladı. Ben bir saatte okuyamadım. Daireler, arsalar, arsalar, arsalar. Halk soruyor, nereden geldi bu? 'Mülk Allah’ın' diyor. Bari bu yanlış işlerinize Rabbimi karıştırmayın" şeklinde konuştu.

Son olarak, Başarır, "Emeklime, memuruma bir ricada bulunacağım. 31 Mart’ta emeklimin maaşının 15. günü. 31 Mart’ta sandığa gitmeden evvel bankamatiğe kartınızı koyun, şifrenizi girin, ne kadar var bir bakın. Bir de Turgut Altınok’un mal varlığını açın okuyun. Vicdanınız kimi istiyorsa ona oy verin" diyerek vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar