Müjde Uzman 'Tükendim' dedi set karıştı! Makyöz işten kovuldu

Müjde Uzman 'Tükendim' dedi set karıştı! Makyöz işten kovuldu

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncusu Müjde Uzman, zor günlerden geçtiğini ve insan ilişkilerinin ne kadar önemli olduğunu anlatan paylaşımlar yapmıştı. Dizide makyözlük yapan Esra Okumuş, 'Tükendim' diyen Uzman'ın hemen ardından çektiği video sebebiyle kovuldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularından Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yapmış ve yaşadığı duyguları takipçileri ile paylaşmıştı.

Dizide Alev karakterini canlandıran Oyuncu Uzman, zor günler geçirdiğini ve insan ilişkileri ile ilgili düşünceleri samimi bir şekilde paylaşmıştı.

Hastane odasından paylaşım yapan Uzman, tükenmişlik yaşadığını söylemiş duygusal açıdan çok zorlandığını söylemişti.

makyoz.jpg

Müjde Uzman’ın bu paylaşımının ardından dizi ekibinden Makyöz Esra Okumuş, sosyal medya hesabı üzerinden Uzman’ın açıklamalarını ile alay ederek bir video paylaştı. ‘Tükenmişlik sendromuna yakalandım’ diyerek Uzman’a gönderme yapan Okumuş’un paylaşımı sonrası Gold Film’den açıklama geldi.

isakdi.jpg

Yapılan açıklamada "Gold Film olarak iş ahlakı ve etik değerlerimize ters düşen bu paylaşım nedeniyle Esra Okumuş’un iş akdi tarafımızca feshedilmiştir” denildi.

İlgili Haberler