Kızılcık Şerbeti setinde Doğukan Güngör'ün sözleri alay konusu oldu

Kızılcık Şerbeti setinde Doğukan Güngör'ün sözleri alay konusu oldu

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncusu Doğukan Güngör geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile görüntülenmiş o anlarda oyuncunun panik anları dikkat çekmişti. Güngör'ün o hallerini çalışma arkadaşı oyuncu Emrah Altıntoprak eğlenceli bir şekilde ele aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisi başrol oyuncu dizide Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör geçtiğimiz günlerde magazin gazetecilerine yeni sevgilisi Aleyna Yalçın ile yakalanmıştı. Güngör ile sevgilisi görüntülendiklerini anladıkları andan itibaren büyük panik yaşamıştı.

Doğukan Güngör'ün telaşlı halleri kameralara yansırken, Güngör gazetecilerden o görüntülerin yayınlanmamasını istedi. Güngör, basın mensuplarına "Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu koymayalım. Sakın girmeyin bu işlere. Ben sizi hiç üzmüyorum, siz de beni üzmeyin" diyerek ricada bulunmuştu.

Güngör'ün bu sözleri diziden oyuncu arkadaşı Emrah Altıntoprak tarafından mizahi bir dille gündeme getirildi. O anlar sosyal medyada paylaşıldı. Videoda Güngör'ün de sözleri ile alay edilmesine gülerek tepki verdiği görüldü.