Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'nden flaş seçim kararı

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'nden flaş seçim kararı
Yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarının devam ederken Memleket Partisi'nin yerel seçim kararı dikkat çekti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için geri sayım başladı. Tüm partilerde hummalı çalışmalar devam ederken genel başkanı Muharrem İnce olan Memleket Partisi’nden önemli bir karar gündeme geldi.

Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, Parti meclis üyeleri ve il başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda Memleket Partisi’nin 2024 yılı seçimleri yol haritasını belirlediğini açıkladı.

“TAM YETKİ VERDİK"

Ankara’da Parti Meclisi Üyeleri ve il başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda demokrasi örneğinin sergilendiğini aktaran Baltalık şu ifadelere yer verdi:

"Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce’nin de katıldığı toplantıda il başkanları ve parti meclis üyeleri; Milletvekilliği seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2024 yılı Mahalli İdareler seçimlerini değerlendirdi. Kırşehir İl Başkanı olarak şehrimizde yaşadığımız genel politika üzerine bilgilendirme yaparak gelecekle ilgili ön görürlerimizi de paylaştık. 2023 yılında yaşanan ekonomik süreç bu sürecin siyasal yansımaları ve vatandaşın içerisinde olduğu durumu değerlendirdik. Genel Başkan Muharrem İnce’ye Parti meclisi ve il başkanları olarak 2024 yılı mahalli liderler seçimleri için ittifaklar anlamında tam yetki verdik"

“HALKA ANLATIYORUZ”

Kırşehir’de en büyük sorun istihdam diyen İl Başkanı Baltalık, sözlerine şu şekilde devam etti:

"2024 yılı için Kırşehir’de ekibimizce oluşturulan projeleri paylaştık. En büyük sorunun istihdam odaklı olduğunu düşündüğümüz süreçte toplumumuzun rahatlaması için fikirlerimizi paylaştık geleceğimizi şekillendirmek için Kırşehir’imiz için gerekli adımları samimi bir şekilde atıyoruz. Proje ekiplerimiz özellikle istihdam noktasında tarım ve hayvancılık şehri Kırşehir’de nelerin yapılması gerektiğini analiz ediyor. Biz de yapılan proje ve analizleri Kırşehir teşkilatı olarak halka anlatıyoruz"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar