Şaban Sevinç özel görüşmeyi televizyonda anlattı: Özgür Özel’in Akşener’e ne teklif edeceğini açıkladı

Şaban Sevinç özel görüşmeyi televizyonda anlattı: Özgür Özel’in Akşener’e ne teklif edeceğini açıkladı
Şaban Sevinç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeyi canlı yayında açıkladı. Özel'in Akşener'den randevu isteyeceğini belirten Sevinç, CHP liderinin ittifak için sunacağı modeli de anlattı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'deki değişim üzerine verdiği "Bizim için değişen bir şey olmadı" mesajından sonra CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Özgür Özel ile görüştüğünü belirten Gazeteci Şaban Sevinç'in canlı yayındaki açıklamaları ile Ankara kulislerini harekete geçirdi. CHP, İYİ Parti ile iş birliği elinden geleni ardına koymayacak diyen Sevinç, görüşmelerinde Özel'in "heyecanlı ve sevinçli" gördüğünü açıkladı.

Özgür Özel’in kafasında birtakım proheler olduğunu ifade eden Sevinç, “Özgür Özel’in aklında geçmiş dönemde yapıldığını düşündüğü yanlışları revize etmek var. Azerbaycan’a gidecek. Azerbaycan Cumhurbaşkanından randevu talep etmiş. Ünal beyin Karabağ Savaşı'nda yaptığı açıklamaların bu seçimlerde CHP aleyhinde olumsuz bir etki yaptığını gözlemlemiş bizzat” diye konuştu.

Özel’in yerel seçimleri kazanma hedefi olduğunu dile getiren Sevinç, edindiği kulis bilgilerini şöyle aktardı. “İYİ Parti ile bir diyalog oluşturacak, Akşener'den randevu talep edecek. Sayın Akşener'e bir modelle gidecek. Ellerindeki belediyeleri korumanın ötesinde başka belediyeleri almayı planlıyor. CHP'deki değişimin Türkiye kamuoyuna olumlu yansıdığını söylüyor. Özel, İYİ Parti ile iş birliği için elinden geleni yapacak. İki partinin de kazan-kazan şeklinde iş birliği içinde olacak."

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar