Muharrem İnce’den Özgür Özel’e ziyaret: Görüşme sonrası flaş açıklama

Muharrem İnce’den Özgür Özel’e ziyaret: Görüşme sonrası flaş açıklama
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi'nde kabul etti. Görüşme sonrası basın açıklaması yapan iki liderden Özel, belediye başkan adaylarının açıklanmasının ertelendiğini duyurdu.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, bugün önemli bir siyasi ziyaret gerçekleştirdi. Saat 10.00'da gerçekleşen bu önemli buluşma kapsamında, İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

ad6857a2-b405-4257-9927-7764c2fd3126.jpeg

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği önemli görüşme, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ile Gül Çiftci'nin eşlik ettiği bir ortamda gerçekleşti. Bu kritik görüşme, Türkiye'nin siyasi gündemine damgasını vurdu.

İKİ LİDERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Muharrem İnce'nin hayırlı olsun ziyaretine geldiğini belirten Özel, yaptığı açıklamada, İnce'ye teşekkür etti. Özel, "Görüşmede diyalog ve temas halinde olma konusunda fikir birliğine vardık" dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ AÇIKLANMASI ERTELENDİ

"Tabii biz görüşmemizi yaparken, sürekli bugün CHP'nin açıklayacağı belediye başkan adaylarından bahsedildiğini takip ettik" diyen Özel, şunları söyledi: “Bugün bizden bir belediye başkan adayı ve yerel seçimlere ilişkin hiçbir şey duymayacaksınız” ifadesini kullandı.

YEREL SEÇİM SÜRECİ ELE ALINDI

Muharrem İnce ise Memleket Partisi olarak yeni seçilen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, seçim süreci ve Türkiye'deki kurumların durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. İnce, özellikle yargının siyasi etkiler altında olduğunu ve ekonominin düzgün işleyebilmesi için yargının bağımsızlığının önemli olduğunu vurguladı.

Son olarak, Türkiye'deki seçim atmosferine değinen İnce, CHP'nin muhalefetin öncü partisi olduğunu belirterek, Türkiye'nin nasıl ayağa kaldırılacağı konusundaki görüşlerini Özgür Özel ile paylaştıklarını ifade etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar