Öfkeli yolcu havalimanını birbirine kattı! Tehdit etti parmak salladı yaka kartını kopardı bakanın akrabasıyım sülalenizi bitireceğim

Öfkeli yolcu havalimanını birbirine kattı! Tehdit etti parmak salladı yaka kartını kopardı bakanın akrabasıyım sülalenizi bitireceğim
İstanbul Sabiha Gökçen’de güvenlik görevlileri ile tartışan bir yolcunun tehdidi sonrası havalimanı karıştı.

Denizli'ye seyahat etmek üzere özel bir havayolu firmasından uçak bileti alan bir yolcu, iddiaya göre yanlışlıkla farklı bir firmanın peronuna yönlendirilerek yaşanan karışıklıkla olaylar gelişti.

Yolcunun yanlış perona girmesiyle başlayan süreç, firma görevlisi H.Ö. tarafından uyarıyla karşılandı.

Ancak yolcunun bu uyarılara tepki gösterip, görevlilere hakaretlerde bulunması ve mukavemet göstermesi olayı daha karmaşık bir hale getirdi.

aw112375-02.jpg

BAKAN AKRABASIYIM DEDİ PARMAK SALLADI

İddiaya göre öfkeli yolcu, "Ben Bakanın akrabasıyım, sülalenizi bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım" şeklinde tehditler savurarak görevliye karşı agresif bir tavır sergiledi.

aw112375-01.jpg

YAKA KARTINI ÇEKİP FIRLATTI

Diğer görevlilerin müdahale etmesine rağmen durum kontrol altına alınamadı. Havalimanında gerilim yükselirken, olaya karışan yolcu, havayolu firması görevlisi H.Ö.'nün yaka kartını koparıp yere attı.

Bu olay sonrasında havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladılar.

aw112375-03.jpg

Olay, havalimanı atmosferini bir süreliğine kaosa sürükleyerek dikkatleri üzerine çekti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar