Memleket Partisi'ne AKP desteği ortaya çıktı: Açıklama geldi

Memleket Partisi'ne AKP desteği ortaya çıktı: Açıklama geldi
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin 14 Mayıs seçim yarışında oluşunun, AKP açısından olumlu karşılandığı yorumları yapılmış, hatta İnce'nin ve Memleket Partisi'nin bizzat desteklendiği iddia edilmişti. Ankara'da ortaya çıkan bir görüntü bu iddiaları destekler nitelikte. Tartışmalara neden olan konuyla ilgili Memleket Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı bir açıklama yaptı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce''nin Millet İttifakı ve ittifakın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu''ndan oy böleceği yorumları 14 Mayıs yaklaşırken öne çıkarken Ankara''da çekilen bir görüntü, bu yorumlara kanıt niteliğinde.

Ankara''nın Çankaya ilçesinde Memleket Partisi standında görüntü veren iki gencin AKP Gençlik Kolları''nda görevli olduğu bilgisi ortaya çıktı. Fotoğraftaki gençlerin aynı gün hem Memleket Partisi hem de AKP''nin standında çalışmada bulunduğu iddia edildi.

MEMLEKET PARTİSİ ÇANKAYA TEŞKİLATINDAN AÇIKLAMA

Muharrem İnce''nin Kılıçdaroğlu''na gidebilecek oyları çekmesinin AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olumlu karşılandığı yorumlarını güçlendiren fotoğrafın sosyal medyada yayılması sonrasında Memleket Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı bir açıklama yaptı.

İlçe başkanlığı konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu kişilerin farklı partilere de ziyaretini gösteren fotoğrafını paylaşarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Bazı odakların maksatlı haberlerine cevaben: Standımıza gelerek fotoğraf çektiren gençlerin, tüm parti stantlarını ziyaret ettiği ancak sadece Memleket Partisi ve AKP stantlarındaki fotoğrafları birleştirilerek haberleştirildiği görülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar