Muhammed Yakut'un Can Tanrıyar'la bağlantısı ortaya çıktı

Muhammed Yakut'un Can Tanrıyar'la bağlantısı ortaya çıktı
Videolarıyla bir anda gündem olan Muhammed Yakut’un Can Tanrıyar ile kurduğu bağlantı ortaya çıktı. Gazeteci Serdar Akinan, yayınladığı videoda adeta kendisinin oyuna getirildiğini vurgulayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhammed Yakut ile yaptığı yayınlar sonrası gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan gazeteci Serdar Akinan paylaştığı yeni videoda kendisinin adeta oyuna geldiğini belirterek flaş bir ilişki ağını ortaya koydu.

Akinan, videosunda Muhammed Yakut’un Can Tanrıyar’la kurduğu şaşırtan ilişkiyi duyurdu.

Medyaradar''ın haberine göre televizyoncu Can Tanrıyar son olarak Uçankuş TV’de onlarca çalışanını salgın döneminde işten çıkartmasıyla gündem olmuştu. Yine yargıya taşınan Uçankuş TV’de iş insanı ortağını dolandırma haberleri ile gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarından eşi Tamar Oner ile birlikte bunları haber yapan yayıncılara tepki gösteren Tanrıyar’la ilgili ortaya çıkan bilgi şaşırtıcı türden.

AKİNAN YAKUT - TANRIYAR İLİŞKİSİNİ ANLATIYOR

Serdar Akinan, Muhammed Yakut- Can Tanrıyar ilişkisini şu ifadelerle anlattı:

“Ben gözaltından çıktıktan sonra gazeteci arkadaşlarımla oturdum konuştum. Ve dikkat ediyorum ortalığa birtakım bilgiler saçılmaya başladı. Bunlardan en ilginci Muhammed Yakut''un ilişkileri. Şimdi hatırlar mısınız benim yayında bir kelime kullandı, bir ifade kullandı. Dedi ki; "Bunu bu arada ben konuşmadım.

Ben dedi Can Tanrıyar ile beraber, Can Tanrıyar bir gazeteci bu arada biliyorsunuz. Uçankuş diye bir sitesi var. Ben Can Tanrıyar ile beraber Doğan Şentürk''e yani FOX Haberin Genel Yayın Yönetmenine gittim. Bu videolarda anlattığım her şeyi onlara anlattım Can Tanrıyar ile beraber. Orada ben uyanamadım işi. Eeee ve bunlar yayınlamadı. Bunu yayında söyledi hatırlarsanız. Okey, o anda ben keşke bunun üzerine bir soru sorabilseydim. Diyorum ya soracağım çok şey var aslında, ama ortaya da çıktı…”

CAN TANRIYAR, YAKUT''U FOX HABER''E GÖTÜRMÜŞ

Akinan, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Muhammed Yakut''a Doğan''a gidiyor randevu alıyor. Doğan''dan randevuyu Muhammed Yakut nasıl alabilir? Ne tanır. Doğan (Doğan Şentürk) ona niye randevu versin? Vermez ki. Can Tanrıyar devreye girmiş. Can Tanrıyar abi bir şey var görüşebilir miyiz? Amaçları ne? Aslında bir operasyon çekecekler, M.G’yi sıkıştıracaklar. Bunları anlatacaklar bu anlattığı gibi anlatıyor muhtemelen Doğan''da diyor ki, o da kurt gazetecidir, “ben bu topa girmem" diyor. Murat (Murat Keskin) diyor ki; "Söylediklerinin hiçbirine ben inanmıyorum" diyor. Bu da diyor ki kalktım Murat''a sarıldım ve ordan çıktık diyor. Güldüm ve çıktım diyor…”

TANRIYAR, AKİNAN''I ARAYARAK KÜFRETMİŞ

Gazeteci Serdar Akinan, yaptığı bu yayın sonrasında Can Tanrıyar ve eşi Tamar Oner’in kendisini arayarak ‘hakaret ve küfrettiğini” söyleyerek, “Belli ki sadece devlet içindeki belli odaklar ve gayri meşru dünya değil bu dünyayla kirli bağları olanlar da yayınlarımdan rahatsız olmuş. Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Bunlardan Türkiye çok çekti. Ama yeni başlıyor merak etmeyin. Bunlardan da temizleneceğiz biz. Medya bunlardan da temizlenecek.” ifadelerini kullanıyor.

TANRIYAR SIK SIK YAKUT İLE KONUŞMUŞ

Sosyal medyada analiz haberleriyle gündeme gelen gazeteci Emre Erciş ise bu çarpık ilişkiler yumağı için şunları söylüyordu:

“FETÖ ve PKK Terör örgütleri yöneticileri ve örgüt üyeleriyle çok sayıda telefon trafiğine sahip. Şimdiden muhalefete bir uyarıda bulunayım. Bu adama sarılın sarılmasına ama KİME SARILDIĞINIZA DİKKAT EDİN...” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar