Muhammed Yakut'un ilişki ağı ortaya çıktı: Gazeteci Serdar Akinan'dan flaş açıklama

Muhammed Yakut'un ilişki ağı ortaya çıktı: Gazeteci Serdar Akinan'dan flaş açıklama
Youtube’daki videolarıyla gündemi sarsan Muhammed Yakut’un ilişki ağıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Konuyla ilgili Gazeteci Serdar Akinan “Muhammed Yakut olayı çözülüyor” ifadesiyle bir video paylaşımında bulunarak önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerdeki açıklamalarıyla gündem olan "Deliler Delisi" ismiyle bilinen Muhammed Yakut hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı.

Youtube’daki videolarında önemli iddiaları ortaya atan Muhammed Yakut''un hırsızlıktan, yağmaya; şantaj ve tehditten, dolandırıcılığa kadar 14 ayrı sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Serdar Akinan “Muhammed Yakut Olayı Çözülüyor” ifadeleriyle paylaştığı videoda Yakut''un ilişkiler ağıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

“MUHAMMED YAKUT’UN CAN TANRIYAR''LA BAĞLANTISI VAR”

Serdar Akinan, Muhammed Yakut’un batık durumda bulunan iş adamı ortağını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen ve mahkeme kararıyla TV kanalı ve bütün malları haczedilen Uçankuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar ile bağlantısı olduğunu açıkladı.

Akinan ayrıca Muhammed Yakut’un paylaşımlarında hedef aldığı Metin Güneş isimli işadamının daha önce Yakut tarafından dolandırıldığını belirterek ve yüklü bir para aldığını belirterek bu yüzden aralarının açık olduğunu anlattı.

Muhammed Yakut’ın alacaklısı olanlarla anlaşarak komisyon aldığını ve hedef aldığı insanlara tehditle ve adam kaçırmayla çöktüğünü iddia eden Akinan, Can Tanrıyar’ın Muhammed Yakut’a giderek Metin Güneş isimli işadamını hedef aldığını açıkladı.

LİMAK HOLDİNG SAHİBİ NİHAT ÖZDEMİR İLİŞKİSİ

Akinan ayrıca çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre diyerek; Muhammed Yakut’un Limak Holding’in sahibi Nihat Özdemir’in 2013’e kadar korumalığını yaptığını ve Kürtlerden oluşan bir ekibiyle beraber bu işadamını koruduğunu ve Özdemir’den para aldığını iddia etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar