Can Tanrıyar tutuklandı: Muhammed Yakut ile görüştüğü kesinleşti

Can Tanrıyar tutuklandı: Muhammed Yakut ile görüştüğü kesinleşti
Videolarıyla gündemi sarsan Muhammed Yakut’a bilgi ,belge ve fotoğraf aktararak birlikte hareket ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan magazinci Can Tanrıyar'la ilgili yeni gelişme yaşandı. Yakut'la görüştüğü ve bilgi sağladığı belirlenen Tanrıyar tutuklandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

"Yağmaya teşebbüs, suç örgütü kurmak ve yönetmek, iftira" suçlamaları ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul Beşiktaş''ta gözaltına alınan Can Tanrıyar’ın sorgusu tamamlandı.

Tanrıyar''ın, 14 ayrı suçtan sabıkası bulunan ve "Delilerin Delisi" lakabıyla bilinen Muhammed Yakut''a, "hedef aldığı kişilerle" ilgili bilgi sağladığı ve Yakut''un video yayınlarını yönlendirdiği iddia edilmişti.

Emniyet ve savcılık sorgusu sonunda Can Tanrıyar''ın Muhammed Yakut ile iş birliği içinde olduğu tespit edildi. 

Can Tanrıyar''ın eşi Tamar ile birlikte Muhammed Yakut''un Türkiye''de bulunduğu sırada 32 kez birlikte görüştükleri belirlendi. 

EL YAZISINDA KOMPLO PLANLARI 

Patronlar Dünyası''nın haberine göre Can Tanrıyar''ın evinde yapılan aramada, ünlü magazincinin kendi el yazısıyla birçok kişiye dair yapmayı düşündüğü komplo planları ele geçirildi.

YAĞMA SUÇLAMASI İLE TUTUKLAMA

Savcılık sorgusunun tamamlanması sonrasında "yağmaya teşebbüs, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme suçlamasıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Can Tanrıyar, "Birden fazla kişi ile yağma suçlaması"  ile tutuklandı. 

EMRE ERCİŞ VE SERDAR AKİNAN ORTAYA ÇIKARMIŞTI

Can Tanrıyar ve Muhammed Yakut ilişkisini ilk olarak gazeteci Emre Erciş sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı. Ardından da, gazeteci Serdar Akinan, Can Tanrıyar''ın Muhammed Yakut''u yönlendirdiğini açıklamıştı.

PETEK DİNÇÖZ’Ü KEMERLE DÖVDÜ

Şarkıcı Petek Dinçöz ile evliliği olaylı bir şekilde sona eren Can Tanrıyar, eşine şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelmişti.

Petek Dinçöz, Can Tanrıyar’ın kendisini kemer ile dövdüğünü öne sürerek dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ekranlar önünde yardım istemişti.

İŞ İNSANLARINA ŞANTAJ YAPTI, ÇALIŞANLARIN MAAŞINI ÖDEMEDİ

Can Tanrıyar’ın iş insanlarına yönelttiği şantaj ve iftira iddiaları da gündemden eksik olmadı.

Tanrıyar, sahibi olduğu Uçankuş TV''de personele maaş ödememesiyle de gündemi meşgul etmişti.

Ortağı H.E’yi dolandırdığı iddia edilen Can Tanrıyar''ın 6 milyonluk borcunu da ödememesi sonrası Uçankuş TV’ye haciz gelmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar