Muğla'da 'selfie' çeken iki kadın denize düştü

Muğla'da 'selfie' çeken iki kadın denize düştü
Datça'da düzenlenen 5'inci Badem Çiçeği Festivali'ne katılan bir grupta bulunan iki kadın, 'selfie' çekmek isterken denize düştü.

Muğla'nın Datça ilçesinde düzenlenen 5. Badem Çiçeği Festivali'nde ilginç bir olay yaşandı. Festival kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bir grup içerisinde yer alan iki kadın, festival atmosferinde 'selfie' çekmeye çalışırken denize düştü.

Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İki kadın, festival coşkusunu paylaşmak amacıyla bir araya gelen kalabalık içinde keyifli anılar biriktirmek istedi. Ancak, 'selfie' çekme çabaları beklenmedik bir hal aldı ve kadınlar denize düştü.

Festival alanında bulunan polis ekipleri hemen harekete geçerek suya düşen kadınları kurtardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından kadınları ambulansla hastaneye sevk etti. Şans eseri, kadınların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Badem Çiçeği Festivali, renkli etkinlikleri ve coşkulu atmosferiyle Datça'da yerel halk ve ziyaretçiler arasında büyük ilgi uyandırmıştı. Bu olay, festivalin unutulmaz anıları arasında yer alacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar