Muğla'da iki servis minibüsü çarpıştı: 28 yaralı

Muğla'da iki servis minibüsü çarpıştı: 28 yaralı
Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 28 kişi yaralandı. Kazada, işçi taşıyan iki servis minibüsü çarpıştı.

Milas-Ören kara yolu Beçin mevkisinde yaşanan kazada, U.Ü'nün kullandığı havalimanına işçi taşıyan minibüs ile H.A. idaresindeki termik santrale gitmekte olan personeli taşıyan minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle U.Ü'nün kullandığı minibüs devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücülerin de aralarında bulunduğu toplam 28 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ilçedeki hastanelere sevk edildi.

Kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yol kenarında duran minibüsün ani bir dönüş yaparak yola çıktığı, bu sırada gelen diğer servis minibüsüyle çarpıştığı ve devrildiği görülüyor. Kazanın ardından bazı yolcuların kendi imkanlarıyla araçlardan çıktığı da kaydedildi.

Muğla Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, kaza bölgesine 7 ambulans ile 21 sağlık ekibinin sevk edildiği belirtildi. Açıklamada, kazada yaralanan 28 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar