Muğla'da çocukların el becerileri gelişiyor

Muğla'da çocukların el becerileri gelişiyor
Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, çocukların sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve el becerilerini artırmak amacıyla düzenlediği atölye çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen sanat atölyeleri ve el sanatları etkinlikleri, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarıyor ve onların sanat dünyasına olan ilgisini artırıyor.

Hafta sonları düzenlenen atölye çalışmalarında, çocuklar resim, seramik, ebru sanatı gibi çeşitli alanlarda uzman eğitmenler eşliğinde keyifli vakit geçiriyorlar. Ayrıca, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan objelerle çocuklar hem sanat eserleri üretiyor hem de çevre bilinci konusunda bilinçleniyorlar.

Gençlik çalışanı Yelda Kurt, atölye çalışmalarının çocukların gelişim çağında önemli bir rol oynadığını belirterek, yaz kış demeden yoğun katılımın devam ettiğini ifade etti. Bugüne kadar 580 çocuğun sanat atölyelerinde bir araya geldiğini söyleyen Kurt, desteklerinden dolayı İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'a teşekkürlerini iletti.

Çocuk sanat atölyeleri, çocukların sadece eğlenerek değil aynı zamanda öğrenerek sosyal hayata daha iyi adapte olmalarını sağlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar