Müge Anlı'dan tepki çeken şehit açıklaması! Hala bir avuç toprak için...

Müge Anlı'dan tepki  çeken şehit açıklaması! Hala bir avuç toprak için...
Şehit haberlerinin alındığı günün sonrasında yayına çıkan Müge Anlı, şehitlerle ilgili başsağlığı ve sabır dilekleri devamında yaptığı konuşma ile tepki çekti.

ATV'de yayınlanan televizyon programında Müge Anlı, şehit haberlerinin ardından ilk yaptığı yayında program öncesi şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Program açılışında 9 şehitimiz ile ilgili olarak başsağlığı ve sabır mesajları veren Anlı konuşmasının devamında tepki çeken değerlendirmeler yaptı.

"Hafta sonu yine yüreğimiz yandı ne söyleyeceğimi de bilemiyorum tüm şehit yakınlarına başsağlığı diliyorum Allah sabırlar versin, Allah şehitlerimiz yattıkça onlara çoluklarına çocuklarına ailelerine uzun ömürler versin" diyerek söze başlayan Anlı, konuşmasında dikkat çekecek şekilde 'bir avuç toprak' ifadesini vurguladı.

'VATAN SAĞOLSUN AMA ARTIK ŞEHİT HABERLERİ DE GELMESİN'

"Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diyen ve " inşallah bir daha tekrarlanmasın diyoruz evet vatan sağolsun ama artık şehit haberleri de gelmesin hepimizin ortak dileği bu" diye devam eden Müge Anlı, "Dünyadaki bu savaşların nedenini anlayabileyen var mı bilemiyorum belki bunun için aslında tüm dünyadaki savaş tarihine bakmak lazım çok manasız..." şeklinde ifadeler kullandı.

Müge Anlı program öncesi yaptığı konuşmada "Geçen yıl kötü geçti demiştim yeni yıla başlarken bu yıl çok güzel geçsin bunun için de savaşsız bir dünya dileği de vardı. Ben bilim kurgu filmlerini çok seviyorum çünkü çok büyük mesajlar var o bilim kurgu filmlerinde bundan bin yıl sonrası yüz yıl sonrası iki yüz sonrası insanlar neler ile uğraşıyorlar" diyerek konuşmasını sürdürdü.

HALA BİR KARIŞ TOPRAK İÇİN İNSANLAR CANLARINI FEDA EDİYORLAR...

Anlı'nın konuşmasında en fazla tepki çeken bölüm ise "Biz halen daha bir avuç toprak için insan canı ile bir avuç toprak kıyaslanabilir mi mümkün değil ama halen bu savaşlar bu ölümler devam ettikçe de bilmiyorum nereye gidecek hala mı sorusunun cevabını ben alamıyorum eminim sizler de alamıyorsunuz hala mı yani hala mı bir karış toprak için...Geldik gidiyoruz şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum hala geldik gidiyoruz hala bir karış toprak için insanlar canlarını feda ediyorlar ne oldu" kısmı oldu.

VAH GİDENE...

Müge Anlı, canlı yayında "2. Dünya Savaşı’nda yedi herkes birbirini sonuç ne oldu vah gidene nurlar içinde yatsınlar mekanları cennet olsun allah bir daha da göstermesin o anne babaların duygusu aklıma geldikçe diyecek bir şey bulamıyorum hiç biriniz bulamıyorsunuz son olsun demekten başka da söyleyecek bir şey yok" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar