Canlı yayında cinayet itirafı! Müge Anlı’da ortalık karıştı

Canlı yayında cinayet itirafı! Müge Anlı’da ortalık karıştı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortalık bir anda karıştı. İsa, günlerdir aranan Mustafa Hakulu’nu canlı yayında öldürdüğünü itiraf etti.

Mustafa Hakkulu Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba günü esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. 3 çocuk babası olan Hakkulu’dan acı haber geldi.

150 bin TL ile ortadan esrarengiz şekilde kaybolan Mustafa Hakkulu’yu bulmak için ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulunmuştu. Tüm şüpheler Hakkulu’nun eski eşi Bengül Güvenç’i işaret ediyordu.

0x0-muge-anli-mustafa-hakkulunu-ariyor-gelin-gorumce-canli-yayinda-kapisti-karisi-yuzunden-1703147994375.jpg

Mustafa Hakkulu kaybolduğu gün eski eşi Bengül’e uğramış oradan da çocuklarını okula bırakmıştı. O gün Hakkulu’nun borçları toplaması ise dikkat çekmişti.

KOCASINI ALDATTIĞINI CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Mustafa Hakkulu’nun eski eş Bengül Güvenç Müge Anlı ile Tatlı Sert programında "Paragöz bir insanım" ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan Güvenç, kocasını aldattığını da söylemişti. 13 Aralık Çarşamba günü esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Hakkulu’nun ihanet ve para yüzünden kaybolduğu düşünülürken, olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

276066.webp

"EŞİME LAF SÖYLEDİ DAYANAMADIM"

Bengül suçsuz olduğunu söyleyip hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Bugünkü canlı yayında ise Mustafa Hakkulu'nu arkadaşı İsa Dumlu'nun öldürdüğü ortaya çıktı.

0x0-muge-anli-canli-yayininda-cinayet-itirafi-mustafa-hakkulu-karimin-fotograflarini-gorunce-1703493897823.webp

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Canlı yayında cinayeti itiraf eden İsa Dumlu, eşime ağza alınmayacak sözler söyledi. “Bende dayanamadım çektim vurdum” dedi.

0x0-muge-anli-canli-yayininda-cinayet-itirafi-mustafa-hakkulu-karimin-fotograflarini-gorunce-1703493898401.webp

ACI HABER GELDİ

Adana’da dün akşam tarladan evine giden bir çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi buldu. İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Yapılan incelemenin ardından cesedin Mustafa Hakkulu’ya ait olduğu öğrenildi. Başından vurulan Hakkulu’nun cansız bedeni Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar