Müge Anlı’nın canlı yayını ihbar kabul edildi! İddialar kan dondurdu

Müge Anlı’nın canlı yayını ihbar kabul edildi! İddialar kan dondurdu
2012 yılında Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki oğlu Mevlüt Ozan Atlar'ı arayan Ayşe Atlar'ı Müge Anlı’ya başvurdu. 11 yıldır evladından haber alamayan acılı anne oğlunun öldürülmüş olabileceğini belirtip eşi Mehmet Atlar'dan şüphelendiğini itiraf etti.

Müge Anlı'nın programına konuk olan acılı anne, 11 yıldır haber alamadığı oğlu Mevlüt Ozan'ın kaybolmasını, eşi Mehmet Atlar'a bağlayarak duygusal bir çıkış yaptı. Anne Ayşe Atlar, eşinin daha önce de oğluna zarar verdiğini iddia etti ve çocuğunu bulma umuduyla Müge Anlı'dan yardım istedi.

Çiftin kızları da iddialara destek vererek, annelerinin boğulmak üzere olduğunu belirtti ve babalarının şiddet eğilimlerini anlattı. Bu ifadeler, Mehmet Atlar'ın oğlunu öldürdüğüne dair itiraf olarak yorumlandı ve ihbar olarak kabul edildi.

dff.jpg

Mehmet Atlar ise canlı yayına bağlanarak suçlamaları reddetti ve kendisine iftira atıldığını savundu. Acılı anneyle yaşadığı sorunları inkar etti ve çocuklarına şiddet uygulamadığını iddia etti.

Anne Ayşe Tatar, eşinin alkol sorununu ve şiddetini her gün yaşadığını belirtirken, Müge Anlı'nın programında babanın cinayeti itiraf olarak değerlendirilen sözleri, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ihbar kabul edilerek soruşturma başlatıldı.

640xauto-005.webp

"ANNEMİ BOĞUYORDU!"

Çiftin kızları Ümmiye" Annemi boğuyordu. 'Mevlüt'ü mahkemenin kapısında indiririz!' dediğini duydum. "

Babasının "Mevlüt'ün diz kapaklarını kıracağım, ahıra bağlayıp orada bakacağım" dediğini söyleyen Ümmiye'nin sözleri sonrası Müge Anlı, "Siz çok iyi baba olsanız niye size karşı olsunlar!" diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı’nın programında baba Mehmet Atlar'ın söylediği cinayete gelecek ifadeleri itiraf olarak yorumlandı. Yayını ihbar kabul eden Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar