Müge Anlı net tarihini açıkladı: 29 ağustosta...

Müge Anlı net tarihini açıkladı: 29 ağustosta...
Yıllardır ATV ekranlarında oynayan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı sezon finali yapmışken, uzun bir sürenin ardından tekrardan izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yeni sezonun yayınlanma tarihi merakla beklenirken, Müge Anlı net tarihi verdi. 29 ağustosta ekranlara gelecek olan program için seyirciler gün saymaya başladı. 

Ekranların en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert''in sezon finalinin ne zaman biteceği merak konusuyken Müge Anlı''dan bu açıklamalara yanıt geldi. 29 ağustosta yayınlanacak olan yarışma için gün sayılmaya başlandı. Faili meçhul cinayetleri aydınlatan, kayıpları bulan, aileleri kavuşturan ve birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programının sezon finalinde hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı.

Müge Anlı''nın kızı annesine benzetildi - Son Dakika Magazin Haberleri

EVLENECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şinasi Yüzbaşı ile evleneceğini duyuran Müge Anlı şu ifadeleri kullandı:

"Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki...

 Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum! Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm.

 Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim.

 Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim."

Müge Anlı Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu bebek mi bekliyor? Müge Anlı  hamile mi?

BU GÜZEL HABERİ INSTAGRAM HESABINDAN VERDİ

Çiçeği burnunda evli ünlü Müge Anlı''dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım geldi. Müge Anlı, hayranlarını heyecanlandıran haberi Instagram hesabından duyurdu. 48 yaşındaki ünlü isim, Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 29 Ağustos Pazartesi günü seyirciyle buluşacağını belirtti. Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda da hafta içi her gün saat 10.00’da atv’de olacak.

Müge Anlı Emniyet Müdürüyle Evleniyor: Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir? Kaç  Yaşında? - Medyafaresi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar