Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden şok iddialara cevap geldi

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden şok iddialara cevap geldi
Ekranların en sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in uzun süredir ertelenmesi beklenirken ekipten açıklama geldi. Programın 5 Eylül’e kadar uzaması beklenirken, ekip bu iddiaları yalanladı. 29 Ağustos’ta başlayacak olan yarışma programı için izleyiciler oldukça heyecanlı bir bekleyiş içerisinde.

Başarılı gazeteci Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında uzun süredir iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Stüdyoda yaşanan teknik sıkıntılardan dolayı programın 29 Ağustos’tan 5 Eylül’e erteleneceği konuşulurken, program ekibi bu iddiaları yalanladı. Hiçbir teknik sıkıntı olmadığını ve programın ertelenmesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını belirtti.

Gerek iş hayatı gerekse özel hayatıyla dikkat çeken Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklayarak sevenlerine sürpriz yapmıştı. Açıklamadan kısa süre sonra başarılı gazeteci Anlı ve İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girmişti.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİALAR:

-ATV''nin elinde bulunmayan imkanlardan dolayı Müge Anlı''nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programını durdurma kararı aldı.

-Normal şartlarda 29 Ağustos''ta start verilecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaşanan aksaklıklardan dolayı erteleme kararı aldığı iddia edildi.

29 AĞUSTOSTA EKRANLARDA

Konu ile ilgili program ekibinden açıklama geldi. İddiaları yalanlayan ekip, geri sayımı başlattıklarını ve çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Buna göre Müge Anlı ve ekibi, 15. sezonu için 29 Ağustos''ta ekranda olacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar