Müfit Kayacan kimdir? Bahar dizisi Cihan Taşeski kaç yaşında, nereli?

Müfit Kayacan kimdir? Bahar dizisi Cihan Taşeski kaç yaşında, nereli?
Televizyon ekranlarının popüler dizisi Bahar'a yeni katılan Müfit Kayacan'ın hayatı ve kariyeri insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi ünlü oyuncu Müfit Kayacan'ı internette araştırıyor. Peki Müfit Kayacan kimdir? Bahar dizisi Cihan Taşeski kaç yaşında, nereli?

Mufit Kayacan kimdir?

Son günlerde popüler olan Bahar dizisine katılan usta oyuncu Müfit Kayacan'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Müfit Kayacan kimdir? Bahar dizisi Cihan Taşeski kaç yaşında, nereli?

MÜFİT KAYACAN KİMDİR?

Müfit Kayacan, Antalya'nın Kaş ilçesinde 17 Ocak 1950 tarihinde dünyaya geldi. Endüstri Mühendisliği mezunu olan Kayacan, oyunculuk kariyerine 1983 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) kurucularından biri olarak başladı ve 25 sene boyunca genel sanat yönetmenliği görevini üstlendi. Bu süre zarfında 32 farklı oyunda rol alarak toplamda 25 oyun yönetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de çalışan Kültürel Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yaptı.

Müfit Kayacan, tiyatro alanındaki çalışmalarının yanı sıra Altın Portakal Film Festivali'nde jüri üyeliği yapmış ve Likya Seyirlik Oyunlar Festivali'nin yaratıcıları arasında yer almıştır. 2012 yılında Adım Tiyatro oyununda oynadığı oyunculuk ile 16. Afife tiyatro Ödülleri'nde "En İyi Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncu Ödülü" kazandı. Müfit Kayacan evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar