Moğolistan'da gaz dolu tanker kaza yapıp havaya uçtu: 6 ölü, 14 yaralı

Moğolistan'da gaz dolu tanker kaza yapıp havaya uçtu: 6 ölü, 14 yaralı
Moğolistan'ın başkenti olan Ulanbator'da içinde 60 ton sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) bulunan bir tankerin otomobile çarpıp patladığı anın görüntüsü ortaya çıktı.

Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan tanker faciasının kamera kaydı ortaya çıktı. Görüntülerde, Dunjingarav alışveriş merkezinin yakınında bulunan bir kavşakta 60 ton sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) taşıyan tankerin dönüş yaptığı esnada otomobile çarptığı, daha sonra gaz sızıntısı meydana geldiği ve daha sonra patladığı kameraya yansıdı.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞ, 14 KİŞİ YARALANMIŞTI

Moğolistan Ulusal Acil Durum Yönetim Ajansından yapılan bir açıklamada, 3 patlama meydana geldiği, 3’ü itfaiyeci olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı, alevlerin sıçradığı 29 araçta hasar olduğu belirtilmişti. Bölgedeki bina sakinlerinin tahliye edildiği, yangının 02.15 esnalarında söndürüldüğü aktarılmıştı. NEMA Başkanı G. Ariunbuyan, ilk tespitler göre tankerin kavşakta keskin dönüş yaparak otomobile çarptığını, daha sonra yaşanan gaz sızıntısının patlamaya yol açtığını duyurmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar