Mine Tugay'dan duygu dolu paylaşım!

Mine Tugay'dan duygu dolu paylaşım!
Kahramanmaraş merkezli depremde tiyatrocu Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu Mine Tugay kardeşi gibi sevdiği arkadaşını unutmayarak sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla Şafak Aydın’a veda etti.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem felaketinde Kahramanmaraş başta olmak üzere Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara neden oldu. Hatay’da depreme yakalanan Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.

 

"TEK VARLIĞIMDIR VE ÇOK CANIM ACIYOR"

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın, önce sosyal medya hesabından kızına ulaşamadığını duyurdu. Daha sonra kızı Eylem ve eski eşi Elif Torun Öneren''in enkaz altında kaldığını açıklayıp, yardım istedi.

Eski eşi Elif Torun Öneren enkaz altından çıkarılan Aydın, "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda. Haydi canım benim, haydi diren. Tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" şeklinde konuştu.

Deprem felaketinin 6''ncı gününde Orhan Aydın''ın kızı Eylem Aydın''dan acı haber geldi. Hatay''da 36 saat süren çalışmalarının ardından Eylem Aydın''ın cansız bedenine ulaşıldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Orhan Aydın’a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm. 36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun" notunu yazdı.

 

ORHAN AYDIN: BABALARINDAN ÖNCE ÖLMEMELİ ÇOCUKLAR

Orhan Aydın, kızının vefatından beş gün sonra yürek yakan bir paylaşıma imza attı. Twitter hesabından kızı Eylem Şafak Aydın''ın fotoğrafını yayınlayan usta sanatçı, "Babalarından önce ölmemeli çocuklar" ifadelerini kullandı.

 

OYUNCU MİNE TUGAY KARDEŞİ GİBİ SEVDİĞİ ARKADAŞINI UNUTMADI

Yaşananların ardından ünlü oyuncu Mine Tugay da Eylem Aydın''ı unutmayarak, arkadaşına sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla veda etti.

Tugay, gönderisinde, “Şiirlerin, mektupların, hüzünlerin, umutların, isyanların, gülüşlerin hepsi içimde; bana emanet kız kardeşim... Gözyaşım ol istemezdim. Kızma. Şehirler ağlıyor, ben nasıl ağlamayayım...” notunu yazarak veda etti

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar