Oyuncu Mine Tugay Hatay'da yaşanan ikinci deprem sonrası isyan etti!

Oyuncu Mine Tugay Hatay'da yaşanan ikinci deprem sonrası isyan etti!
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin daha tam olarak yaraları sarılmamışken, dün akşam Hatay’ın Defne ve Samandağ’ı ilçelerinde 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremler 3 dakika arayla gerçekleşti. Samandağ belediye başkanı televizyon yayınında çadır isteyince ünlü oyuncu Mine Tugay isyan etti.

Hatay’da Defne 6,4 ve Samandağ ilçelerinde 5,8 büyüklüğünde peş peşe iki deprem herkese panik anlar yaşattı. Depremin merkez üssü olan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz herkesin dışarıda olduğunu ve acil çadır beklediklerini anlattı.

Eryılmaz açıklamasında ''''Depremle birlikte elektrikler kesildi. İnsanlar güvenli yerlere kaçmaya çalışıyor araçlarıyla. Ağır ve orta hasarlı binalar bu depremle birlikte yıkıldı. Her taraf karanlık olduğu için enkazlarda kimse olup olmadığını teyit edemedik. İlçede şu anda herkes dışarıda" ifadelerini kullandı.

Bu sözler sosyal medyada gündem olduktan sonra Mine Tugay depremlerden günler sonra çadırın olmamasına isyan etti.

Oyuncu Tugay ,"O kadar yardım toplandı. Belediye başkanı telefon bağlantısında çadır istiyor… Çadır" diyerek sitem etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar