Millet İttifakı'nın İstanbul mitinginin tarihi değişti: İşte yeni tarih...

Millet İttifakı'nın İstanbul mitinginin tarihi değişti: İşte yeni tarih...
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Mayıs Pazar günü İstanbul'da yapacağı mitingin tarihi değişti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yeni miting tarihini kamuoyu ile paylaştı.

Serpil Demir / Günboyu 

14 Mayıs''ta yapılacak seçimlere günler kala, ittifaklar gövde gösterisi için büyük mitinglerine hazırlanmaya devam ediyor. Dün yapılan mitingde İzmir''i hıncahınç dolduran Millet İttifakı, 7 Mayıs''ta yapmayı planladığı İstanbul mitinginde ise tarih değişikliğine gitti.


İŞTE DEĞİŞİKLİĞİN GEREKÇESİ

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan İstanbul miting programı erkene çekildi.

Millet İttifakı mitingi ile Cumhur İttifakı’nın mitingi İstanbul’da aynı gün, aynı saatte farklı yerlerde yapılacaktı. Ancak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile mitingin 6 Mayıs Cumartesi olacağını açıkladı.

Tarih değişikliğinin gerekçesinin aynı gün Cumhur İttifakı''nın da İstanbul mitingi yapacak olduğu iddia edilirken, ulaşımda sorun çıkmaması adına söz konusu kararın alındığı iddia edildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar