MHK'nın paylaşımına Fenerbahçe'den yanıt geldi: "Ofsaytımsı örneğinin benzerlerine..."

MHK'nın paylaşımına Fenerbahçe'den yanıt geldi: "Ofsaytımsı örneğinin benzerlerine..."
Gün içerisinde MHK tarafından, "İkinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmemesine karar verilmiştir" açıklamasının ardından Fenerbahçe, söz konusu gelişmeler hakkında eleştirilerini içeren bir paylaşımda bulundu.

Özlem Baran / Günboyu 

Merkez Hakem Kurulu (MHK), bugün yaptığı paylaşımda ""Son hafta müsabakaları için yapılan teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; ikinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır." ifadelerini kullanmıştı. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: 



"OFSAYTIMSI ÖRNEĞİNİN BENZERLERİNE RASTLANMIŞ MIDIR?"

Söz konusu duyurunun ardından Fenerbahçe Spor Kulübü''nün resmi hesabından yapılan paylaşımda, kararın gerekçesinin ne olduğuna yönelik sorular iletilirken, Galatasaray''ın Sivasspor deplasmanında yediği golün iptal edilmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılan VAR kayıtlarında kullanılan "Ofsaytımsı" ifadesi vurgulandı. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan paylaşımda "Bahsi geçen hakemler hangi maçlara, hangi takımlar lehine fayda sağlamış ve aleyhine kararlar vermişlerdir? VAR konuşmalarında nelerden bahsedilmiştir, ‘ofsaytımsı’ örneğinin benzerlerine rastlanmış mıdır, VAR konuşmaları belli bazı kulüplere servis edilmiş midir?" sözlerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar