Metrelerce savruldular! Feci kazada babaanne ve torunu yaralandı

Metrelerce savruldular! Feci kazada babaanne ve torunu yaralandı
Kastamonu'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın ve torunu yaralandı.

Kastamonu'nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir babaanne ve torunu, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Y.D. yönetimindeki 37 AAL 201 plakalı otomobil, karşıya geçmeye çalışan H.G. adlı kadın ve torunu A.Ç.G.'ye çarptı. Kazada, babaanne ve torunu metrelerce sürüklendi ve yaralandılar. Vatandaşların olayı bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan kadın ve torunu, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. H.G.'nin durumunun kritik olduğu belirlendi.

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde babaanne ve torununun yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarpması ve yaşanan çarpmanın etkisiyle savrulmaları açıkça görülüyor. Yetkililer, kaza anının detaylı incelemesi için çalışmalara başlarken, olayın ardındaki nedenler hakkında soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar