Metin Akpınar'a bir şok daha! 2 kızından sonra bir çocuğu daha çıktı

Metin Akpınar'a bir şok daha! 2 kızından sonra bir çocuğu daha çıktı
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu haberin ardından usta oyuncunun Almanya’da evlilik dışı bir de oğlunun olduğu iddia edildi.

Metin Akpınar’ın, Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden iki kızı ve iki torunu olduğu haberi gündeme bomba gibi düşerken, bir de evlilik dışı bir de oğlu olduğu ileri sürüldü.

Sabah’ta yer alan habere göre, oğlunun adının da Metin olduğu söylendi. 1984 doğumlu Metin'in 39 yaşında olduğu ve Almanya'da yaşadığı öne sürüldü. Usta oyuncudan konuya dair bir yalanlama ya da açıklama gelmedi.

NE OLMUŞTU

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları olduğu 35 yıl sonra ortaya çıkmıştı.

Metin Akpınar'ın babası olduğu mahkeme kararıyla kanıtlanan Duygu Nebioğlu yaşadıklarını anlatmıştı. Metin Akpınar tek gecelik bir ilişkiden dünyaya geldikleri kızlarından haberdar olmadığını söylese de, Duygu Nebioğlu son olarak katıldığı bir programda babası hakkında sert sözler söyledi. Akpınar'ı yalancılıkla suçlayan Duygu Nebioğlu yaşadığı acılardan bahsederken sanatçı ve eşi Göksel Akpınar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' ifadelerini kullandı.

“METİN AKPINAR ANNEMİN HAMİLE OLDUĞUNU BİLİYORDU”

Ben 30 Mayıs 1988 yılında Antalya Devlet Hastanesi'nde Suphiye Ormancı tarafından dünyaya getirildim.

Biyolojik annem çok zorluklar çekmiş bir insan. Konuştuğumuzda bana 'Size hamileyken yiyecek bir şey bulamıyordum. Komşularım getirirdi' dedi. 4 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş...

Metin Akpınar, Suphiye Ormancı'nın hamile olduğunu kesinlikle biliyordu. O döneme tanıklık eden gazeteci var. Bize şahitlik de yapacak.

Annem Metin Akpınar ile konuşmaya gittiğinde öyle bir korkutulmuş ki bugün bile konuşmaya korkuyor.

"ÇOCUK ESİRGEME KURUMDA KALDIK"

Nebioğlu Ailesi 1994 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan bizi kurtarıyor. Bu insanlar bize evlatlık olduğumuzu unutturdular. Müthiş baktılar. 10 yaşımızdayken de doktor kontrolünde evlatlık olduğumuzu, ailemizin trafik kazasında vefat ettiğini söylediler.

Anlatılanlardan sonra çocukluğumu hatırlamaya başladım. Çok karanlık, güneşsiz odalarda kaldık. Küçük bir pencereden, insanların ayaklarını görüyordum.

Anne ve babamın trafik kazansında öldüğüne inanmadım. Çok çok isterdim Nebioğlu'nun gerçek ailem olmasını.

"BABAMIN KİMLİĞİNİ DAYIM SÖYLEDİ"

Gerçek ailemi 18 yaşıma geldiğimde öğrendim. Gidip Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan soy kütüğümü aldım. Öyle bir hakkım var. Dayımı buldum, görüşmeye başladım. Öz dayımla, Cumhur Ormancı!

Metin Akpınar'ın gerçek babam olduğunu şöyle öğrendim; Dayım, bana 'senin baban bir komedyen' dedi. Ben de 'Metin Akpınar mı?' dedim. 'Sen bunu nasıl biliyorsun' diye sordu.

Ben de; Kardeşimle aramızda boy farkı var birbirimize 'Metin ile Zeki' diye takılırız o yüzden aklıma direk Metin Akpınar geldi cevabını verdim.

Sonra Metin Akpınar'a ulaşmaya çalıştım. Beş yıl boyunca kendisine ulaşamadım. Koruması beni Metin Akpınar'a yaklaştırmadı.

“ORTADA BİR İLİŞKİ VAR AMA BİR GÜNLÜK BİR ŞEYMİŞ GİBİ ALGI YARATILDI”

Annemin anlattığı; 'Ben karşıdan karşıya geçiyordum, bir kaza geçirdim. Metin Akpınar da oradaydı. Alıp hastaneye götürdü ve bir tanışma süreci yaşandı' şeklinde. Ortada bir ilişki var ama bir günlük bir şeymiş gibi algı yaratıldı.

Çünkü kendisi inkar üzerine bir savunma yapıyor. Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım.

“METİN ABİ'NİN ÜZERİNDEN PRİM YAPIYORSUN”

Kendi eşini korurken bizi korumuyorsun. Bu sürecin başına geleceğini biliyordu, her şeyden haberi vardı. Çok güzel oyunculuk yaptı. Eşiyle de muhatap oldum. Birkaç saat görüştük, ilk başta çok iyi davrandı. Sonra çok ama çok kötü davrandı.

'Gel bakalım sen, neden Metin Abi'nin üzerinden prim yapıyorsun. Git ananın yanına' diye tepki gösterdi.

0o0o.jpg

7.jpg

8o.jpg

077.jpg

o0o.jpg

p.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar