Meteoroloji’den dışarı çıkacaklara uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji’den dışarı çıkacaklara uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, bugünden itibaren sağanak yağış etkisi gidiyor. Hafta sonu ise sonu yağışlar yurdun kuzeydoğusunda etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son tahminleri yayınladı. Bugün yurdun kuzey iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor. 

KUVVETLİ SAĞANAK

Yağışların Marmara’nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in batısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Kütahya, Afyonkarahisar, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Çanakkale’nin iç kesimleri, Balıkesir ve Konya’nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulundu.

Öğle saatlerinden itibaren Erzurum'un kuzeyi ile Kars ve Ardahan çevrelerinde etkili olması beklenen sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunun, Edirne ile Çanakkale dışında bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar