Meteoroloji İstanbulluları uyardı: Fırtına geliyor

Meteoroloji İstanbulluları uyardı: Fırtına geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın (tarih) itibariyle Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde güçlü rüzgarlarla birlikte yüksek kesimlerde zaman zaman kısa süreli fırtınaların beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji’den apılan açıklamada, Marmara'nın batısıyla Kuzey Ege bölgelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli lodosun etkili olması öngörülüyor.

Rüzgarın yarın güney ve güneybatı yönlerden eserek Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde eseceği belirtilirken, Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde de benzer şiddette rüzgarlar bekleniyor. Bu illerin yüksek kesimlerinde zaman zaman kısa süreli fırtına etkisi görülebilir.

Pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi öngörülen kuvvetli lodosa karşı ulaşımda aksamalar yaşanabileceği, ağaç ve direk devrilmesi riski bulunduğu ve soba ile doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar