Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’iydi... Yeni projesi belli oldu!

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’iydi... Yeni projesi belli oldu!
Türk dizi tarihine damgasını vuran Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakteriyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh’un yeni projesi belli oldu.

Mesut Komser olarak izleyicinin gönlünü fetheden Şevket Çoruh, en uzun soluklu dizi olan Arka Sokaklar’da rol aldı. Döneme damgasını vuran diziden ayrılması ise çok konuşulmuştu. Çoruh’un yeni bir projeyle anlaşma sağladığı ortaya çıktı. İşte usta oyuncunun rol alacağı yeni adresi belli oldu.

 

Kanal D ekranlarında yayınlanan en uzun soluklu dizi tam 17 sezondur hayatımızda yer edindi. Türk tarihindeki en uzun yayınlanan polise türündeki dizi oldu.

Tam tamına 16 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde ironik gülüşlü, siyah bereli, güçlü Mesut Komser’i canlandıran Şevket Çoruh, "16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar''da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut''la son dakikaya kadar ter döktüm'''' ifadeleriyle yapıma veda ettiğini duyurmuş ve diziden ayrılması büyük olay yaratmıştı.

 

 

“ARTIK EMEKLİ OLDUM SAYILIR”

Çoruh, “Yani 16 sene. Artık emekli oldum sayılır. Çok güzel günler, sezonlar geçirdim, geçirdik. Aile gibiydik ama benim artık ayrılmam emekli olmam zamanı geldi. Mutlaka devam edecektir Arka Sokaklar. Çok güçlü, çok başarılı bir iş çünkü. Ama ben artık başka işler yapmak istiyorum” şeklinde konuşmuştu.

 

Son olarak gündeme damga vuran Sıcak Kafa dizisinde ''Anton Kadir Tarakçı'' karakteriyle izleyenlerden tam not alan Çoruh''un yeni dizisi belli oldu.

 

 

Gazeteci Birsen Altuntaş''ın haberine göre, birçok teklifi değerlendiren Şevket Çoruh ekranlarda yayınlanacak olan ''Tetikçi'' dizisinde rol alacak. Projede İskender karakterine hayat verileceği söyleniyor. Timuçin Esen ve Genco ile başrolü paylaşacak oyuncunun performansı çok merak ediliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar