Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti ifşa etti! Cinsel organıma tekmeler atıyordu

Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti ifşa etti! Cinsel organıma tekmeler atıyordu
Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, aylık geliri, cesur pozları ve paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyordu. Bu sefer Taşkın iddiaya göre sevgilisi tarafından şiddette maruz kaldı. Kanlar içindeki halini paylaşan Taşkın, "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Merve Taşkın, son dönemde yaşadığı şiddet olayıyla gündeme geldi. Sevgilisinin kendisine yönelik şiddet uyguladığını iddia eden Taşkın, vücudundaki morluklarla dolu fotoğraflarını paylaşarak yaşadığı korkunç anları anlattı.

Taşkın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Tam bir yıl önce bugün, 10 aylık ilişkimin yaklaşık 7-8 ayında şiddet görmeye başladım. Her geçen gün şiddetin arttığını hissettim. Bunları paylaşma amacım sadece acıma veya tepki çekme değil. 3 ay önce değil de şimdi paylaşmamın nedeni ise o zaman psikolojik olarak güçlü değildim. Paylaşmaktan kaçındım, hatta yaşadıklarımı bile kendimden sakladım. Ancak bastırılan duyguların bir süre sonra ortaya çıktığını fark ettim ve bu trajik olayı paylaşma kararı aldım."

uhu.jpg

ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Taşkın, yaşadığı şiddetin giderek arttığını ve tehlikeli boyutlara ulaştığını belirtti. Sevgilisinin kendisini öldürmekle ya da sakat bırakmakla tehdit ettiğini, vücudunun çeşitli yerlerine şiddet uyguladığını ve kalıcı hasarlar bıraktığını ifade etti.

uu.jpg

Paylaşımında, şiddetin kurbanı olduğunu kabul ettiğini ancak artık kendini daha güçlü hissettiğini ve sessizliğini bozarak yaşadığı travmayla yüzleşmek istediğini dile getirdi. Ayrıca, benzer durumlarla karşılaşan diğer kadınlara seslenerek, "Yalnız değilsiniz, bir gün bırakma gücünüzü bulacaksınız" mesajı verdi.

88u-001.jpg

tto.jpg

uusp.jpg

oo.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar