Taş Bebek Gönül Yazar hastanelik olmuştu! Evini kime bırakacağını açıkladı... Kızım çok mirasa kondu

Taş Bebek Gönül Yazar hastanelik olmuştu! Evini kime bırakacağını açıkladı... Kızım çok mirasa kondu
"Taş Bebek" lakabıyla tanınan Gönül Yazar, hastaneye kaldırıldı. Ayak bölgesinde oluşan bir pıhtı nedeniyle evinde yalnızken rahatsızlanan Yazar, hastaneye götürüldü. Hastalık haberlerinin ardından Gönül Yazar, evini bağışlayacağı kurumu açıkladı.

Gönül Yazar'ın hastaneye kaldırıldığına dair haberler, sevenlerini endişelendirdi. Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu olay 4-5 ay önce yaşandı. Evimdeyim, iyiyim. Pıhtı çoktan dağıldı. Çok iyiyim, merak etmeyin lütfen. Arkadaşa anlattım, o yeni sanmış. Kabahati yok. Doktorlar 6 ay sonra gel görelim dedi" şeklinde konuştu.

640xauto-001.webp

Daha sonra MagazinSortie'ye yaptığı açıklamada ise Gönül Yazar, yaşadığı anlık ağrı nedeniyle endişelendiğini ve yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti. Kendi kendine çıkabileceği bir çözüm bulamayınca eski vokalistinin yardımını beklediğini dile getirdi.

18627240-728xauto.webp

KIZIM ÇOK MİRASA KONDU

Miras konusunda da konuşan Gönül Yazar, vasiyetine değinerek kızının mirasa olan ilgisine dikkat çekti. "Kızım çok mirasa kondu, babası Erol Simavi'den... Allah'a şükür benim birikimim var, gazino zamanlarından, ona muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalılandı, LÖSEV'e bağış yapacağım orayı. Tabii ki, o ev ben yaşarken benim benden sonrası için, o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizler de gideceğiz, o zaman onlara kalacak" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar