Merve Boluğur fiyatlara isyan etti

Merve Boluğur fiyatlara isyan etti
Son çıkardığı şarkısının ardından Bodrum'da tatil yapan Merve boluğur, hızla artan zamlara isyan etti. Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan ünlü "Bu nedir baba?" ifadelerini kullandı.

Uzun süredir Bodrum''da tatil yapan Merve Boloğur, restoran fiyatlarından dert yandı. Gelen zamlara tepkisini gösteren Boloğur''un bu isyanı, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça haklı bulundu.

''Acemi Cadı'', ''Küçük Sırlar'' ve ''Kuzey Güney'' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur (34), tatilini sürdürüyor. Bodrum''da vakit geçiren ünlü oyuncu, akşam yemeği için gittiği restorandaki fiyatlar karşısında şaşkınlığını dile getirdi.

Merve Boluğur''a hayatının şokunu yaşadı! Bodrum''da gördüğü şey karşısında  dumur oldu! - Internet Haber

615 TL''LİK BALIK

Menüde yer alan 615 TL''lik deniz mahsulleri tabağını gören Boluğur, tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Ünlü oyuncu,  yayınladığı gönderisine, "Bro sahne yapayım ben... Bu nedir baba, abo!" ifadelerini not düştü.

İLK SAHNESİNDE PLAYBACK YAPMIŞTI

Öte yandan sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklayan ve geçtiğimiz haziran ayında ''Şşşşşşttttt'' adlı şarkısını çıkaran Boluğur, ilk kez sahne almıştı.

Nişantaşı''ndaki bir mekanda dinleyicileriyle bir araya gelen Boluğur, DJ''in çaldığı Tarkan başta olmak üzere birçok sanatçının şarkısına ''playback'' yaparak eşlik etmişti.

 Boloğur, geçtiğimiz hafta Yıldız Tilbe''nin sahnesine konuk olmuştu. Kendisine gelen eleştirilerden sonra Instagram hesabından yaptığı açıklamada 

"Ülkemin dedikoducu haset boş kafalılarına yazıyorum ilk ve son kez... Her zaman özgür kafalı hayallerimin peşinden koşan bir kadın oldum... Yapmak istediklerimi yaptım, yapmak istemediklerimi yapmadım. El alem ne der diye yaşamadım. Kendi dünyanızdaki problemlerinizi mutsuzluklarınızı başka tarafa kusun... Ne kimsenin pohpohlamasına ne eleştirmesine ihtiyacım var. Çünkü bir kere geldim bu hayata kendi yolumda yaşayacağım. O yorumları yazanlara psikiyatr yetmez, hadi kolay gelsin." ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur verdiği yanıtla yine olay oldu! - Magazin Haberleri

"DİZGİNLE BENİ!"

Merve Boluğur, sözlerinde kendi imzasının bulunduğu şarkısını Instagram''dan şu sözlerle duyurmuştu:

Sözler; Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca... Piişşşt kendine gelememişssin, ölüyorsun anlasana... Acıttığın ''geçmiş'' artık koymaz ki bana... Kimse kesmez seni, haydi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor, dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına... Haydi, dizginle beni. Birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım, istediğimde de çıkarıp, oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden, geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüştüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin...

Merve Boluğur tatil için imaj tazeledi - Magazin Haberleri - Milliyet

IŞIN KARACA TUĞBA ÖZAY VE MERVE BOLOĞUR ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Boluğur''un şarkıcılığa adım attığını duyurmasının ardından ilk tepki Işın Karaca''dan gelmişti. Karaca, sosyal medya hesabından, "Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!" mesajını paylaşmıştı. Oyuncu Merve Boluğur''un şarkı çıkaracağını açıklamasının ardından Işın Karaca''dan gelen tepkiyi değerlendiren eski manken Tuğba Özay ise konuyla ilgili şunları söylemişti: Müzik piyasası kimsenin tekelinde değil. Yeteneği varsa olabilir. Ben Işın Karaca''ya katılmıyorum. ''Haydi bir dinleyin, görün bakalım'' diyebilirdi. Ayrıca birçok oyuncunun sesini de çok beğeniyorum.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar