Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin'e esprili göderme

Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin'e esprili göderme
Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, sosyal medyadan Kerem Bürsin'i hedef aldı. Spor yaptığı görüntüleri Instagram Storyde paylaşan Yazıcıoğlu"tek rakibim Kerem Bürsin" notunu da ekledi.

Uzun süredir Afra Saraçoğlu ile beraber olan Mert Yazıcıoğlu, spor yaptığı görüntüleri Instagram hesabında yayınladı. Paylaştığı Storyde Kerem Bürsin''e espirili bir gönderme yapan Yazıcıoğlu, bu paylaşımına Bürsin''i de etiketlemeyi ihmal etmedi. 

Spor sonrası ayna karşısında poz veren 29 yaşındaki oyuncu, fotoğrafını "Tek rakibim Kerem Bürsin!" şeklinde esprili bir not düştü.

Televizyon Dünyası on Twitter:

"AFRA ÇOK SEVMİYOR"

Afra Saraçoğlu ile film setinde başlayan aşkı tam gaz süren Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Etiler''deki bir menajerlik şirketinden çıkarken görüntülenmişti.

Sürat motorunun üzerini poşetle kapatan Yazıcıoğlu, "Uzun yola gitmeye tedirgin oluyorum. Dikkat ediyorum tüm kurallara, tehlikeye atmıyorum kendimi. Trafikte çile çekmektense bunu kullanmak daha rahat oluyor. Afra, çok sevmiyor. Bir, iki kere binmişliği vardır" demişti.

Mert Yazıcıoğlu: Afra Saraçoğlu ile birbirimizi zor görüyoruz

"GÜZEL BİR PROJE GELİRSE OYNARIZ"

Basın mensuplarıyla sohbet eden Mert Yazıcıoğlu, "Afra Hanım ile aynı projede yer almayı ister misiniz?" sorusuna cevap vermişti. Ünlü isim, "Afra iyi bir oyuncu, onunla proje düşünürüm tabi ama ''Beraber oynayalım.'' diye bir isteğimiz yok. Güzel bir proje gelirse tabii ki olur" şeklinde konuşmuştu.

Mert Yazıcıoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu''na kızıp bardak fırlattı

"BEN BİRAZ AÇIK SÖZLÜYÜM"

Yazıcıoğlu, gazetecilerin, "Oyunculuk konusunda birbirinizi eleştirdiğiniz oluyor mu?" sorusuna ise, "Ben biraz açık sözlüyüm. Birbirimizi eleştirdiğimiz oluyor. ''Şunu şöyle yapsan daha iyi olur" demişliğim var. Birbirine net olmalısın bu konularda. Yalan söylenmez yanıtını vermişti.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu''ndan neşeli pozlar - magazinhaberajans.com

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar