Serbest paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada 1 asker şehit oldu

Serbest paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada 1 asker şehit oldu
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada, şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in (26) acı haberi ailesine verildi.

DHA''da yer alan habere göre, Şehit Demir''in acı haberi, Mersin''in Merkez Mezitli ilçesi Yeni Mahalle''de yaşayan babası Sami ve anne Aysel Demir''e Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberin ardından şehidin baba evinin önüne taziye çadırı kurulurken, çevreye Türk bayrakları asıldı. Taziye çadırına giden ailenin yakınları ve komşuları da başsağlığı dileklerini iletti. Evli olduğu öğrenilen şehidin, bugün yapılacak törenle son yolculuğuna uğurlanacağı söylendi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, "Ankara Gölbaşı ilçesinde 03 Kasım 2022 tarihinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerini kullandı.

 

BAKAN AKAR''DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir için yayımladığı mesajda, "Kahraman silah arkadaşımız, 03 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve MSB mensupları adına Allah''tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR''DAN TAZİYE MESAJI

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar