Merkezefendi’de çocuklar karne şenliğinde eğlenecek

Merkezefendi’de çocuklar karne şenliğinde eğlenecek
Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayan öğrencilere özel olarak düzenlediği karne şenliği ile çocuklar eğlenceli etkinliklerde buluşacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çocukları karne şenliğine davet ederek, etkinlikte yer alacak birbirinden güzel etkinliklere dikkat çekti.

Merkezefendi Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini keyifli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri amacıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek. 20 Ocak Cumartesi, 21 Ocak Pazar ve 24 Ocak Çarşamba günleri gerçekleştirilecek olan karne şenliği, müzik, dans, tiyatro oyunları, boyama, maskotlar, bubble şov, şişme oyun grupları, karaoke, sihirbazlık gösterileri ve yüz boyama gibi birçok etkinliği içerecek.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE DOLU ÜÇ GÜN

20 Ocak Cumartesi günü, ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ adlı çocuk tiyatrosu iki seans halinde oynanacak. Aynı gün müzisyen Onur Erol, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde çocuklara özel bir konser verecek. 21 Ocak Pazar günü, karaoke, maskotlu dans gösterisi ve Nermin Kanmış ile Dilek Taşkın'ın sunduğu çocuk oyunları sahnelenecek. 24 Ocak Çarşamba günü ise çocuk tiyatrosu ve sihirbazlık gösterileri üç seans halinde gerçekleştirilecek.

BAŞKAN DOĞAN: ÇOCUKLARIMIZA MORAL VERMEK İSTİYORUZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çocukların eğitim hayatlarına katkı sağlamak ve tatillerini değerlendirmelerine destek olmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti. Başkan Doğan, “Çocuklarımızın eğlenceli ve keyifli bir tatil geçirmelerini önemsiyoruz. Onlara moral vermek, kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturarak tatilin tadını çıkarmalarını sağlamak istiyoruz. Tüm öğrencilerimizi kutluyor ve bu eğlenceli etkinliklere katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar