Meral Akşener'den istifa iddialarına sert cevap!

Meral Akşener'den istifa iddialarına sert cevap!
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Ümit Özlale ile alakalı istifa ettiği iddialarına Meral Akşener'den cevap geldi.

Akşener, İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyareti esnasında, Erzurum'da büyükşehir ve bazı ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklamak için bir araya geldiklerini söyledi. Son günlerde sosyal medyada İYİ Parti'nin İzmir büyükşehir belediye başkan adayı Ümit Özlale ile alakalı düzmece ve yalan bir haber çıktığını söyleyen Akşener, şöyle devam etti:

"BU BİR OPERASYONDUR"

"Biz gerçekten yalan olduğunu düşündüğümüz konuyu sadece yalanladık ama oradan alıp bugün başka YouTube kanalında da Ümit Özlale istifa edeceğine kadar iş götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik ama biraz önce Ümit Özlale ile konuştum o da haberleri yalanladı. Özlale ile ilk defa konuştuğumuzda 5 ay evvel, 'İzmir'i çok seviyorum, İzmirliyim İzmir'den aday olmak istiyorum' diyen kişidir, ilk önce o istedi. Kendinin söylediği şu, diyor ki 'ben İzmir'de uzun zaman çalıştığım, İzmir'de her bir İzmirliye ulaşmaya gayret ettiğim, kimseyle kavga etmeden projelerimi anlattığım, yerel yönetim dışında bir cümle sarf etmediğim için kimseye düşmanlık eden bir dille, iftira atan dille konuşmadığım için ciddi mesafe aldım, dolayısıyla bazılarını rahatsız etti bu iş. O nedenle bu bir operasyondur, böyle bir durum yoktur."

"BİR 28 ŞUBAT GEÇİRDİK, SUSURLUK GEÇİRDİK"

"Bir 28 Şubat geçirdik, Susurluk geçirdik, her şeyi geçirdik dolayısıyla operasyonlara ben alışkınım" ifadelerini kullanan Meral Akşener, "Korkunun ecele bir faydası yoktur. İYİ Parti bu seçimlerde hür ve müstakil kararıyla Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır. Kuruluş ayarı çerçevesinde İYİ Parti hem iktidar olacak hem de işaret ettiği kişi cumhurbaşkanı olarak seçilecektir. Dolayısıyla bu tür ucuz operasyonlar, iftiralar ve ucuz yalanlar bize bir tesirde bulunmaz." sözlerini kullandı.

Gazetecilerin sorularının cevaplamasından sonra Akşener, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Canan Uçar'ı tanıttı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar