Meral Akşener'den canlı yayında Ersan Şen'e adaylık telefonu!

Meral Akşener'den canlı yayında Ersan Şen'e adaylık telefonu!
Hukuk Profesörü Ersan Şen, Habertürk canlı yayınında Millet İttifakı'nda yaşanan adaylık krizini değerlendirerek, Meral Akşener ve İYİ Parti'den teklif gelmesi halinde cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul edeceğini belirtti. Yapılan açıklamanın ardından Akşener, canlı yayında Şen'i arayarak adaylık konusunda görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye''nin en tanınan hukukçuları arasında yer alan Prof. Dr. Ersan Şen, cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıkladı.

Habertürk TV''deki ''Olaylar ve Görüşler'' programının canlı yayınında konuşan hukuk profesörü Ersan Şen, altılı masada yaşanan adaylık krizinin ardından İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini, görevden kaçmayacağını söyledi.

"YÜCE MİLLET İSTİYORSA, KARŞILIKSIZ BIRAKMAYIZ"

Ersan Şen, “İYİ Parti teklif ederse aday olur musunuz?” sorusuna, “Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Karşılık varsa, yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız. Millet çoban ateşini yakarsa uzak durmayız” sözleriyle cevap verdi.

Canlı yayında yaptığı açıklamada Şen, "Sayın Meral Akşener’den ve İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim." ifadelerini kullandı.

"BU GÖREVİ YAPACAK KABİLİYETTE OLDUĞUMA İNANIYORUM"

Şen, "Bu görevi yapacak kabileyette olduğuma inanıyorum. Herkesten de iyi yaparım. Yeter ki millet teveccüh göstersin." şeklinde konuştu. 

REKLAM ARASINDA AKŞENER''DEN TELEFON GELDİ

Şen, İYİ Parti''de Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini yürüten Buğra Kavuncu''nun kendisini arayarak, Meral Akşener''in bizzat görüşmek istediğini, kendisinin de bu talebe "Buyrun görüşelim" yanıtını verdiğini açıkladı. 

Şen''in adaylığının da anketlerde sorulacağı belirtilirken, program devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Ersan Şen, reklam arasında Meral Akşener tarafından arandığını söyledi. Ersan Şen, "Akşener, ''Bunda ciddi misiniz'' dedi, ''Ciddiyim'' dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz." dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar