Yeşil ışık yaktığı iddia edildi! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan adaylık açıklaması

Yeşil ışık yaktığı iddia edildi! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan adaylık açıklaması
Finans profesörü Özgür Demirtaş, Ersan Şen’in adaylık sahasına hızlı girişi sonrası kendisiyle ilgili iddiaya “Siyasete uzağım, ancak arka plandan sosyal demokrat partilere önerilerimi her zaman iletirim” yanıtını verdi.

Habertürk TV’deki ‘Olaylar ve Görüşler’ programının canlı yayınında konuşan hukukçu Ersan Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmeyerek ‘millet ittifakı’ndan ayrılan İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini, görevden kaçmayacağını söyledi.

Program devam ederken, Ersan Şen, Akşener tarafından reklam arasında arandı. Şen görüşmenin içeriğinin de paylaştı: “Akşener, ‘Bunda ciddi misiniz’ dedi, ‘Ciddiyim’ dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz.”

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık yaktığı iddialarını yalanladı. 

Demirtaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yalan! Hiçbir zaman yakmadım yakmam. 2018’den beri adımı Cumhurbaşkanı adayı diye çıkarıyorlar. Değilim! Olsam buradan yazarım. Ben ülkesini, gençleri çok seven, teknolojiye ilgili, ekonomi-finans alanlarında üst düzey akademik yayın yapan basit biriyim. Sizden farkım yok…" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar